Nyhet – 2018 Alpacka Series

Det siste året har vi jobbet med å tilpasse Alpacka Series spesielt for nordiske forhold. 2018-modellene vi selger her i Europa er oppgradert med et enda tettere cruiser spruttrekk og lavere vekt! Båtene håndbygges selvfølgelig av Alpacka i USA, men er tilpasset våre spesifikke krav.

2018-modellene av Alpacka Series baserer seg på originalen, men vi har valgt en noe enklere konstruksjon for å spare vekt og pris, vi har for eksempel droppet bærehåndtakene og valgt å feste spruttrekket permanent i framkant av sittebrønnen.


2018 Denali Llama fra siden

Størrelser

Mange av våre kunder bruker båtene til jakt eller turer med stor ryggsekk. Noen har med seg både en og to hunder. Og andre vil ha en kompakt packraft for lek i elv eller for kortere personer. Vi har derfor valgt å konsentrere oss om Yukon Yak, Denali Llama og Mule i første omgang.


2018 Denali Llama sett ovenfra med spruttrekket rullet opp

2018 Cruiser spruttrekk

Båtene kommer standard med vårt nye Cruiser spruttrekk som er festet permanent i forkant av sittebrønnen. Dermed har du alltid trekket klar til bruk uten at det er i veien når du ikke trenger det. Du kan raskt trekke det på om du skulle bli overrasket av et regnskyll eller bølger, eller rulle det sammen på en varm og solrik sommerdag.


2018 Denali Llama med spruttrekket montert

Festepunkter

2018 Yukon Yak, Denali Llama og Mule har festepunkter for ryggsekk, sykkel eller annen bagasje som for eksempel vår Expedition Bow Bag i front, og feste for en vanntett pakkpose eller kasteline bak. Skal du bruke båtene i elv kan du enkelt rigge dem ved å tre et tau gjennom alle festepunktene – noe som er viktig for enklest mulig entring fra vannet.

Klikk her for å lese mer om 2018 Denali Llama

Klikk her for å lese mer om 2018 Mule

Klikk her for å lese mer om Yukon Yak


Markedets beste packraftventil?

Solide festepunkter framme og bak