Gled deg

Packraften er en liten, bærbar oppblåsbar båt som egner seg til alt fra elvestryk til stille vann, hav, bukter og fjorder. Den er svært slitesterk, lett og kan raskt rulles sammen og puttes i sekken på vei til vannet. Om du befinner deg i et terreng hvor du må padle og gå om hverandre, tar du bare båten på ryggen og gleder deg til neste vann.

 solnedgang

En lett løsning

Det er ikke så viktig hva båten veier så lenge du befinner deg på vannet. Men når du har den på ryggen, da merker du det – i hvert fall på slutten av turen. Vår største packraft veier 2,75 kg, og den minste veier 1,45 kg! En lettere løsning er det ikke lett å finne.

vekt

Hiv ut snøret og driv nedover

Det kan høres ut som en klisje, men når du plutselig befinner deg i en Vi-drev-nedover-en-stille-elv-mens-sola-gikk-ned-over-fjellet-og-ørreten-beit-situasjon, ja, da føles det godt. fisk

Hompetitten …

Vi har sklidd over steiner. Vi har kræsjet med steiner. Vi har akt langs steiner. Vi har til og med hatt en kunde som het Stein til å teste den, og vi har enda ikke opplevd at det har gått hull i noen av båtene. De er med andre ord svært slitesterke og kan trygt anbefales til bruk i steinete elver.

bat

Inviter båten ut på en lengre tur

Finn en båt som passer best til det du skal bruke den til. Skal du bruke den på stille vann og rolige elver, eller som adrenalintrigger ned skummende stryk? Eller begge delene? Spør oss, om du er usikker på hvilken båt som passer best.

Fisk i soloppgang

Sekken stropper du fast på fronten av båten. Dette gjør at båten bli mer stabil, samtidig som du hele tiden har tilgang til innholdet i sekken – snører, kroker eller litt frokost.

fiskihand

Gode minner

Det blir få like packraftturer. Vår erfaring er: om det blir mye stille vann én tur, blir det mere elv neste gang – og omvendt. Det som er sikkert er at du kommer til å ende opp med mange gode minner.

smabilder

Ta ryggsekken på båten eller båten på ryggsekken

Når du kommer til vannet tar du båten opp fra ryggsekken og fyller den med luft. Så fester du sekken forran på båten med stropper og setter den på vannet. Er du nødt til å gå et stykke til neste vann tar du liksågodt på deg sekken – og båten følger med opp.

gabilde

Fisk fra båten

Om det er bedre fiskelykke på andre siden av kulpen, lengre ned i elva, bortenfor odden eller bak steinen – bare padle over.

gjedde

Advarsel

Om dere drar flere på tur sammen er det stor sjanse for at det blir en tradisjon. Og ikke se bort fra at dere blir enda flere neste gang.

Sitt og ligg godt

Insulmat er et solid og lett oppblåsbart liggeunderlag. Det veier kun 150 gram og er veldig kompakt når det er sammenpakket. Underlaget brukes både til liggeunderlag og isolerende gulv/dørk i båten.

madrass

God tur

Ta kontakt med oss om du vil vite mer.